Ben je een multipotential?

Leerdoelen

  • Kennismaken met het begrip 'multipotential'.
  • Begrijpen welke mogelijkheden het zijn van een multipotential jou biedt.

In deze workshop maak je kennis met het begrip ‘multipotential’. Je krijgt uitleg over wat het is, welke typen multipotentials er zijn en je ontdekt of jij er misschien zelf ook een bent. Daarnaast ontdek je wat je eraan hebt om het te weten en wat je ermee kunt. Gebruik jij jouw talenten op de manier zoals jij het prettig vindt? Zijn er wellicht nog kanten van jezelf, die je (nog) meer of op een andere manier kunt inzetten?

Voor wie is deze workshop?

Vind je het lastig om keuzes te maken omdat je veel leuk vind? Is het daardoor voor jou, in jouw loopbaan, moeilijk om de volgende stap te bepalen? Denk je dat je meer in je mars hebt dan dat er nu uitkomt? Of ben je wellicht benieuwd naar verschillende kanten van jezelf. Dan is deze workshop iets voor jou!

Over de workshop

  • Kom met pen en papier naar deze workshop, we gaan actief aan de slag! (voor jezelf, delen hoeft niet)
  • Ga er ‘open’ in, onvoorbereid.
  • Laat je verrassen en doe enthousiast mee!

Waarom aanmelden?

Als eerste omdat je nieuwe mensen leert kennen en inspiratie krijgt binnen een open en veilige omgeving. JobOn bijeenkomsten zijn kleinschalig en dat wordt door onze bezoekers met een 8+ gewaardeerd. Onze deelnemers halen energie uit de sfeer en binnen onze groepen is er altijd ruimte voor een stukje coaching om jou echt verder te helpen. Wist je dat deelnemers van JobOn bijeenkomsten 30 dagen sneller een baan vinden?

Wie organiseert dit event?

trainer

Catelijne Gerlag

Catelijne Gerlag is gecertificeerd loopbaancoach, en gespecialiseerd in multipotentials. Zij ontdekte zelf vier jaar geleden dat ze multipotential (multipassionate)is. Dit verklaart haar ‘zwalkende cv’ en haar brede interesses. Sinds deze ‘ontdekking’ is het haar missie om meer bekendheid te geven aan multipotentials, en andere multipotentials te helpen om hun talenten de juiste plek te geven in hun leven. Zodat ze een voldaan, blij en succesvol (werk-)leven kunnen leiden.

eventmanager

Cassandra Cisilia

Door het bijwonen van de events heb ik meer inzicht gekregen in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil! Dit zelfinzicht heeft mijn zelfvertrouwen en vaardigheden vergroot.

- Paul (Team Breda)