Werkgevend en werkzoekend Nederland: maak kennis met elkaar!

Op woensdag 25 november organiseert JobOn de werkbezoekdag 2020. Werkzoekenden krijgen de kans mee te kijken achter de schermen bij bedrijven, organisaties en professionals. Werkgevers delen hun kennis en ervaring en laten zien waar zij voor staan. Achter de schermen wordt intussen hard gewerkt om deze dag tot een succes te maken. Maak kennis met projectleider Nadia Soselisa en hoor waarom jij deze datum alvast vrij moet houden!

Nadia meldde zich eind 2019 aan bij JobOn als vrijwilliger om naast het solliciteren actief te zijn in haar vakgebied. Met een achtergrond als eventprofessional draaide zij haar hand niet om voor het organiseren van een aantal inspirerende en doelgerichte workshops. Nadia: “Als vrijwilliger bij JobOn kreeg ik de unieke gelegenheid om achter de schermen meer te leren over het bedrijf en werkte ik samen met het JobOn team aan interne projecten. Op een vrij informele manier ontdekten we elkaars talenten en dit resulteerde uiteindelijk tot de positie van Projectleider Werkbezoekdag. Dat netwerken werkt, kan ik dus zeker beamen.”

Wat kunnen we verwachten in aanloop naar deze dag?
Nadia: “Natuurlijk ben ik druk met het benaderen van professionals en interessante organisaties die een werkbezoek of netwerkgesprek aan willen bieden op 25 november. Vanaf 1 november kunnen werkzoekenden afspraken inplannen met de organisaties. In de maanden oktober en november zijn er workshops in het kader van personal branding, om werkzoekenden goed voor te bereiden op deze netwerk afspraken.”

Werkbezoeken op locatie en online
Werkgevers hebben de keuze om een werkbezoek of netwerkgesprek op locatie aan te bieden of een online activiteit te organiseren. Want online kun je bijvoorbeeld ook een digitale rondleiding krijgen om een beeld te vormen van een organisatie. Organisaties en professionals bepalen zelf wat ze aanbieden en in welke vorm. Uiteraard rekening houdend met de huidige COVID-19 situatie en RIVM-richtlijnen.

Save the date!
Ben je werkzoekend en wil je een carrièreswitch maken? Blok je agenda op 25 november en ga juist eens in gesprek met professionals in kansrijke sectoren. Wie weet ontdek je nieuwe kansen en mogelijkheden die passen bij jouw talenten. Houd de website in de gaten en zorg dat je erbij bent eind november!

Vragen?
Tot en met eind november 2020 is Nadia jouw contactpersoon voor de werkbezoekdag 2020. Nadia: ”Ik kijk er naar uit om samen met jou dit evenement tot een mooi resultaat te brengen. Dus heb je specifieke vragen of tips, dan hoor ik het graag via: werkbezoekdag@jobon.nl”.

www.werkbezoekdag.nl